Een vierkante meter speelsheid

In Voorschoten vinden we een vierkante meter speelsheid. Cindy vond haar toilet te saai en besloot er een doos Panini stickers bij te halen. Deze plakplaatjes van de Italiaanse cartoonfabrikant Panini waren in de jaren 80 enorm populair en Cindy had haar kleine verzameling goed bewaard. Ze beplakte de wc-rolhouder – eveneens uit de 80’s – met de stickers. De stortbak was te wit en te saai, dus die beplakte ze ook met stickers. 

Verder hangt er op het toilet een boekje waar toiletbezoekers een bericht, mop of gedichtje kunnen achterlaten. Het fungeert als een soort gastenboek. Het krijtbord op de deur heeft een vergelijkbaar doel. Dit kreeg een diepere lading toen een vriendin van Cindy overleed. Haar tekening die ze kort daarvoor achterliet op het bord, probeert Cindy nu zo lang mogelijk te laten bestaan. 

Cindy was voornemens om elk seizoen een nieuw thema in de wc te brengen, maar dat bleek toch erg veel werk. Na wat pogingen met kerstlampjes en paastakken, is dit het voorlopige eindresultaat. “Mannen hebben iets om naar te kijken”. Dat is misschien een troost voor een lange vriend van Cindy. Hij is namelijk 2.13 m en kan in deze kleine ruimte geen grote boodschap doen.

Een gedachte over “Een vierkante meter speelsheid”

Reacties zijn gesloten.