“Een vriend van ons kwam een keer met zijn broek op zijn knieën een leesbril halen”

“Bedenk er maar een nieuwsartikel bij”, dat is het concept in de wc van Petra en Ronald. Krantenkoppen zoals ‘Suïcide bij de nasi’ en ‘Epileptische toeval na invullen sudoku’ doen menig toiletbezoeker de wenkbrauwen fronzen. “Een vriend van ons kwam een keer met zijn broek op zijn knieën een leesbril halen”, vertelt Petra.

Krantenkoppen zoals ‘Suïcide bij de nasi’ en ‘Epileptische toeval na invullen sudoku’ doen menig toiletbezoeker de wenkbrauwen fronzen.

Sinds een jaar of vijf knippen Petra en Ronald al stukjes uit de Volkskrant, om ze uit hun context op de muren te plakken: “een uit de klauwen gelopen geintje” noemt Ronald het. Het mondt vaak uit in een soort quiz, waarbij iemand moet raden waar een bepaald knipsel hangt. Dat blijft spannend, omdat er soms wel eens een kop los laat, waarna Ronald het vervangt door een andere kop van dezelfde afmeting. Dat is een gepuzzel op zich. 

Naast de krantenknipsels verzamelt het stel ook “gevonden” verkeersborden. Hoewel de gekkigheid zich in het huis vooral tot het toilet beperkt, prijken de verkeersborden trots aan de schutting van het dakterras. 

Losgaan met het toilet is voor Ronald niets vreemds. Hij had vroeger een café en bedacht daar elke 2 à 3 jaar een nieuw idee voor de toiletten. Zo hadden ze op een zeker moment veevoerbakken om in te pissen en lachspiegels bij de dames en liet hij een kunststudent komen om graffiti op de muren te spuiten.

Een gedachte over ““Een vriend van ons kwam een keer met zijn broek op zijn knieën een leesbril halen””

  1. Pingback: keto diet 101

Reacties zijn gesloten.