Rubber eenden zijn zo’n beetje de rode…of gele draad in het leven van Nathalie en haar man

Bij Nathalie op de wc bleef het niet bij eentje.. Rubber eenden zijn zo’n beetje de rode…of gele draad in het leven van Nathalie en haar man. Het begon als een Valentijnscadeautje in de tienerjaren. Elk jaar kwam er een exemplaar bij, tot ook familie en vrienden eendjes gingen meebrengen. Vanuit de hele wereld worden ze naar Den Bosch gebracht. Zo staat er op het toilet een heus Queen Elizabeth-eendje en een Vrijheidsbeeld-eendje.

Nathalie’s badeenden gaan zelf ook graag op reis. Bij het vrijgezellenfeest ging er een eendje mee met de mannen en ontving Nathalie gedurende de avond foto’s van de avonturen van het eendje. Verder smokkelt een goede vriend van Nathalie en haar man regelmatig een eendje mee op zakenreis: “dan krijg ik ineens een foto van een eendje in Denemarken”. 

Nathalie had haar verzameling in haar vorige huis op de slaapkamer staan, maar met het samenwonen moest er toch een andere aanpak verzonnen worden. Manlief ging akkoord met het plan om de eendjes op de wc te exposeren, maar had een voorwaarde: dan moet er wel de allerlelijkste kroonluchter in! Met al deze verhalen zou je bijna vergeten wat het originele idee is van de rubbereend: in bad gaan! Een keer per jaar gaan de beestjes in bad om daarna weer stofvrij geëxposeerd te kunnen worden.

Een gedachte over “Rubber eenden zijn zo’n beetje de rode…of gele draad in het leven van Nathalie en haar man”

  1. Pingback: keto flan

Reacties zijn gesloten.