Alle uitspattingen van gekkigheid werden naar het toilet verwezen

“Op onze wc prijkt trots een opgezet hert”, zegt Joen over zijn studententoilet in Rotterdam Noord. Aldaar kun je inderdaad kennismaken met Harige Henny. Die naam kreeg de hertenkop al spoedig nadat zijn huisgenoot Bram hem van zijn oma mee had gekregen. Na een huisberaad bleken er toch ook wat huisgenoten die Henny met iets minder open armen ontvingen. Ze vonden hem te lelijk voor de woonkamer. Al gauw bleek daar het toilet uitkomst te bieden. 

Deze gebeurtenis bleek illustratief voor de situatie in het huis op dat moment. Twee jongens wilden graag de woonkamer op orde houden, daarom werden alle uitspattingen van gekkigheid naar het toilet verwezen. Random rommel, stickers en posters vonden een plek in het kleinste kamertje. “Voorheen was het toilet de enige karakteristieke plek in het huis”. Joen en Bram verklaren dat als volgt: “de wc hoeft niet aan een hoge standaard te voldoen”.

“de wc hoeft niet aan een hoge standaard te voldoen”

Harige Henny zorgt nog regelmatig voor interessante situaties in het huis. Zo is er af en toe een gilletje te horen vanaf de wc, als vrouwelijk bezoek van het opgezette dier schrikt.

Een gedachte over “Alle uitspattingen van gekkigheid werden naar het toilet verwezen”

  1. Pingback: dirty keto diet

Reacties zijn gesloten.