Hier wordt het poepthema moeiteloos gecombineerd met het koningshuis, teckels en het christendom

Een oase van vunzigheid is het toilet van Ferdinand. Hier wordt het poepthema moeiteloos gecombineerd met het koningshuis, teckels en het christendom. Op dit toilet kun je eeuwen blijven zitten en giechelen. 

“Op een gegeven moment loopt het zo uit de hand en denk je ook: ‘schijt’ dan maar het hele ding vol, dan ook maar alles wat niet mag”

De gekkigheid begon ongeveer 20 jaar geleden, met wat kleine grapjes. Toen Ferdinand nog samenwoonde hield hij zich nog een beetje in, maar toen hij het huis en de wc voor zichzelf had mocht het helemaal vol komen te hangen. “Op een gegeven moment loopt het zo uit de hand en denk je ook: ‘schijt’ dan maar het hele ding vol, dan ook maar alles wat niet mag”. 

Beatrix en Claus moeten er flink aan geloven. Ze staan statig met hun portret tussen de poepende konten of worden zelf op een seksuele manier afgebeeld. Boven de toiletrolhouder vinden we een foto van Queen Elizabeth op de pot. Af en toe past Ferdinand een beetje censuur toe “Soms haal ik die van Beatrix en Claus wel weg als er kleine kinderen komen”. 

Jezus vindt een plekje vlakbij een sculptuur van een befpartij: “ik heb een specifiek soort humor, een beetje seksistisch”. Op het waterreservoir vinden we een klein beeldje van een vrouw die bidt bij een priester. Echter het knielen ziet er toch echt uit alsof de vrouw iets anders aan het doen is… Een vriendin van Ferdinand nam het beeldje mee uit Portugal. Zo krijgt Ferdinand wel vaker spulletjes voor het toilet. Toch houdt hij liever zelf de regie in handen. Zo liet hij ook zelf een aantal tegeltjes in poepthema maken. Hij bedacht ook een naambordje voor de wc: ‘verloskamer’.

“Je zit toch al te stinken, dus dat kan er ook wel bij”

Ferdinand houdt er sowieso wel van om dingen te verzamelen. Zo hangt er een collectie Jezussen zonder kruis in de tuin en hebben verscheidene opgezette dieren een plekje in de woonkamer. Toch tempert hij zijn drang om alles vol te hangen in de rest van zijn huis een beetje: “Ik vind het er wel het hokje voor om het helemaal vol te hangen, omdat mensen zo toch wat te kijken hebben. “Je zit toch al te stinken, dus dat kan er ook wel bij”.

Een gedachte over “Hier wordt het poepthema moeiteloos gecombineerd met het koningshuis, teckels en het christendom”

  1. Pingback: speed keto diet

Reacties zijn gesloten.